Artikelbild 05 sep 2011

Projektinformation, v36 2011

Detta är en nyhet gällande utvecklingen av Sveavägen 44, med syfte att informera om status i projektet.

Detaljplanen för Sveavägen 44 har vunnit laga kraft
Den 23 augusti vann detaljplanen för Sveavägen 44 laga kraft. Därmed intensifieras nu arbetet med ombyggnaden av kvarteret. Till en början med rivningar samt uppförande av byggplank, byggkranar och ställningar. Detta medför en del trafikomläggningar och kan även innebära buller. Vi hoppas att ni har överseende med detta och vi gör självklart allt vi kan för att begränsa vår inverkan på omgivningen.

Begränsad framfart på Adolf Fredriks Kyrkogata fr.o.m. 15/9
Från och med 15 september och tills vidare kommer Adolf Fredriks Kyrkogata, sträckningen mellan Luntmakargatan och Sveavägen, att stängas av för biltrafik. Gångtrafik kommer däremot att fortsatt kunna passera via en gångtunnel.

Del av Luntmakargatan avstängd v38-39
Den 19 september påbörjas montage av tornkranar/byggkranar på Luntmakargatan. Därmed kommer gatans sträckning mellan Tunnelgatan och Adolf Fredriks Kyrkogata att vara avstängd för biltrafik under vecka 38 och 39. De grannar som kommer att påverkas särskilt av detta får mer detaljerad information under vecka 37.

Störningsnummer
För att ge er i omgivningen en möjlighet att komma i direkt kontakt med byggledningen har vi inrättat ett journummer, 0705-627 498.  Dagtid går numret direkt till en kontaktperson på bygget. Övriga tider går numret till Diligentias kundtjänst.

 

Med vänliga hälsningar
Jonas Siberg, Diligentia, 08-573 657 14
Patrik Wiik, Skanska, 010-448 15 85
Du kan också alltid höra av dig till sveavagen@diligentia.se