Artikelbild 09 jun 2015

Välkommen in i Dustin concept store på Sveavägen 44

Hösten 2015 slår Dustin upp portarna till sin konceptbutik – på Sveavägen 44 i Stockholm. Konceptbutiken på 550 kvadratmeter får en egen entré från Sveavägen och bidrar till fastighetens fina hyresgästmix.

Dustin är en av Nordens ledande återförsäljare av IT-produkter med tillhörande tjänster till företag, offentlig sektor och privatpersoner. Webben är försäljningsstället, men nu låter man även konceptet ta steget in i en fysisk lokal.

- Dustin valde Sveavägen 44 för det perfekta läget med hög synlighet och otroligt många förbipasserande, berättar Markus Pfister, Diligentias fastighetschef för Kontor. Att fastigheten är miljöklassad enligt systemet BREEAM, som omfattar bland annat energi, materialval, utsläpp, avfall, inomhusklimat och kommunikationsmöjligheter, var en viktig del i Dustins val av lokal. Att de valde oss för etableringen av sin konceptbutik visar ytterligare att Midtown Stockholm sjuder av aktivitet, avslutar Markus Pfister.

Nybyggnationen av Sveavägen 44 har pågått sedan september 2011. Nu står huset klart och är fyllt med kontors- och butikshyresgäster. I markplan, tillsammans med Dustin, kommer kunder att hitta Urban Deli med restaurang och saluhall, skönhetssalongen Corinne and Friends, Hotel With (öppnar i höst) samt genuina napolitanska pizzor signerade Giro by Nobis. Runt hörnet på Adolf Fredriks Kyrkogata 3 byggs också bostadshuset The Corner House med inflytt vid årsskiftet 2015/2016.

För mer information kontakta:
Markus Pfister, Fastighetschef Kontor, Diligentia,
08-573 657 10, markus.pfister@diligentia.se
Katarina Noré, Kommunikations- och marknadschef, Diligentia,
katarina.nore@diligentia.se, 073-944 7204

Högupplösta bilder finns i Diligentias pressrum: http://www.diligentia.se/NyheterPress