Artikelbild 15 dec 2014

Corinne and Friends öppnar ny salong på Sveavägen 44

Kontosytorna på Sveavägen 44 är fullt uthyrda och attraktiva Midtown lockar allt fler verksamheter till butikslägena i kvarteret. Näst ut att flytta in i gatuplan på Sveavägen 44 är Corinne and Friends, som till våren 2015 kommer att husera mellan kontorshusets huvudingång och Nobiskoncernens nya italienska restaurang.

Corinne and Friends är en av Nordens mest kända salonger med ett helhetskoncept inom hår och skönhetsvård. 2003 slog de upp portarna i Halmstad och Göteborg. Ett par år senare invigdes salongen i Sturegallerian i Stockholm. Nu väljer de att öppna ytterligare en salong i Diligentias kvarter Sveavägen 44.

- Corinne and Friends är ett helhetskoncept inom skönhet och livsstil där gästerna får en unik upplevelse i hemma hos-miljö, säger Corinne Henriksson, grundare, Corinne and Friends. Vi lägger stort fokus på att hitta bra lägen för våra etableringar och Sveavägen 44 uppfyller våra krav på lättillgänglighet och attraktivitet, fortsätter Henriksson.

Förutom salongsverksamheten har Corinne and Friends ett antal återkommande prestigeuppdrag såsom Top-Model, Idol och Melodifestivalen. De arbetar även med Stockholm Fashion Week och andra typer av kommersiella uppdrag.

- När nya kvarter tar form är butiksmixen alltid viktig. På Sveavägen 44 kommer vi nu att kunna erbjuda såväl kontorshyresgäster i huset, som grannar i området, en bra blandning av hotellverksamhet, restauranger, saluhall och nu även en skönhetssalong av högsta klass, säger Markus Pfister, Fastighetschef Kontor, Diligentia.

Nybyggnationen av Sveavägen 44 har pågått sedan september 2011. Nu står huset klart och fylls med kontors- och butikshyresgäster allt eftersom.

För mer information kontakta:
Markus Pfister, Fastighetschef Kontor, Diligentia
markus.pfister@diligentia.se, 08-573 657 10
Lotta Hagelin, Vd, Corinne and Friends
lottah@corinneandfriends.se, 070-369 09 96
Linda Ståhl, Marknadskommunikatör, Diligentia
linda.stahl@diligentia.se, 08-573 657 26

Högupplösta bilder finns i Diligentias pressrum på Mynewsdesk: http://www.mynewsdesk.com/se/diligentia/latest_media